Silikonfogmassa

Silikonfogmassa för dig som vill ha högsta CE-märkningen

Vår silikonfogmassa Silikon-A är inte som alla andra. Vi har tagit fram den med miljö och hållbarhet i åtanke. Resultatet är en silikonfogmassa som har den högsta CE-märkningen för rörelsefogar inom bygg, glas och sanitet. Silikon-A är en neutral alkoxybaserad silikonfogmassa med hög elasticitet, god vidhäftning, lång hållbarhet och utmärkta bearbetningsegenskaper. Vi erbjuder Silikon-A i färgerna vit, transparent, grå och brun.

Med Silikon-A får du även en silkonfogmassa som är

– Fri från starkt luktande tillsatser – Resistent mot UV-strålning, väder och åldrande – Utmärkt som antimögelskydd utan färgförändring eller att bli fläckig – Basta registreringen är dessutom en garanti för att de fungicider, som skyddar silikonet mot svamp- och bakterietillväxt, inte innehåller några farliga ämnen.


Silikon A_blurp

Användningsområden för silikonfogmassa – Silikon-A

Silikon-A fäster bra på:

– Glas
– Keramik
– Emalj
– Glaserat kakel
– Klinkers
– Lackat eller målat trä
– I badrum, sanitära utrymmen
– Kök

Silkonmassan är utformad för sanitära tätningar i områden med hög luftfuktighet. Dess breda användningsområde innefattar bland annat tätning inom badrum, kök, fogar mellan porösa och icke-porösa underlag där mögel kan växa, men även glas på fönster eller andra områden där det finns hög luftfuktighet.

Kontakta oss för kostnadsfri offert, eller om du vill veta mer om vår silikonfogmassa.
Produktblad DatabladSäkerhetsdatablad

Translate »